11.09.2020 246

Okulumuz ilk olarak Eğitim- Öğretime 1970'li yıllarda Birleştirilmiş Sınıf olarak başlamıştır. Sonrasında 2007 Yılında yeni binanın yapılmasıyla 2008 yılında ilkokul ve ortaokul olmak üzere iki kademeli eğitim sistemine geçilmiştir. Halen ikili eğitimin yapıldığı okulumuzda sabah ortaokul öğleden sonra ilkokul olmak üzere eğitim öğretime devam edilmektedir. Lojmanla birlikte okulumuza ait iki bina mevcuttur. Ayrıca 8 derslik, 1 anasınıfı, 1 rehberlik odası, 1 laboratuvar, 1 bilişim sınıfı 2 öğrenci wc, 2 öğretmen wc, öğretmenler odası ve idari odadan oluşmaktadır.

Okulumuzda yürütülen faaliyetlerin başında öğrencilerimize kazandırmak istediğimiz bir kütüphane ve bilgisayar odası projemiz yer alıyor. 2019 yılı başında okulumuza beyaz bayrak kazandırarak öğrencilerimizin daha temiz ve hijyenik bir okulda eğitime devam etmelerini amaç edindik. İlerleyen günlerde öğrencilerin gelişimi adına çeşitli faaliyetlerin yapılması hedeflerimiz arasındadır.